top of page
4.png
thumbnail_Logo_MyShifts_rond_workforce.png

Uitzendbureau

Horeca

Werk bij een van onze top werkgevers!

1.png

Ben jij al ingeschreven?

Schrijf je in als uitzendkracht bij My Shifts. Met meer dan 500 werkgevers en 4000 locaties vinden wij met gemak een leuke baan of bijbaan voor je.

De beste keuze voor werk in de horeca

01.

Meer dan 1000 beschikbare vacatures

02.

Veel opties bij top bedrijven in het buitenland

03.

Recruiters met horeca ervaring en kennis van de branche

04.

Wij zorgen altijd voor de beste arbeidsvoorwaarden.

05.

Bij My Shifts zijn we een grote horeca familie

Een goede en veilige keuze!

In de afgelopen jaren heeft My Shifts zich gevestigd als leverancier van professionele horeca zzp'ers. Vooral gespecialiseerde vakkrachten zoals chef-koks, souschefs, sommeliers en bartenders waren tot nu toe onze core business. Kwaliteit boven kwantiteit.

Binnen de zzp wereld worden "handjes" vaak geleverd door platform waarop zich in principe iedereen kan inschrijven zonder enige vorm van controle op ervaring, kennis en vooral zelfstandigheid. Natuurlijk wil je als bedrijf de goedkoopste handjes inhuren. Aangezien het risico steeds groter wordt om de zogenaamde "freelancers" in te huren stijgt de vraag naar goedkope handjes enorm.

 

Vooral onze vaste partners vragen ons steeds vaker of we niet ook via een uitzendconstructie kunnen leveren. 

Het antwoord op deze vraag is My Shifts Workforce! Snel, effectief, betaalbaar en vooral veilig! Ons uitzendbureau is NEN gecertificeerd, lid van de ABU en heeft een G-Rekening ter beschikking.  Geen onnodig risico dus!

NEN 4400-1 logo
Abu Logo
Kok met vuur
6.png

Werving en selectie

Onze service

Asset 1_2x-DESKTOP-N0DB1VL.png

Je zoekt personeel dat binnen je bedrijf kan groeien en dat zorgt voor stabiliteit. Wij helpen graag mee om de geschikte kandidaten te vinden om dit mogelijk te maken. In de afgelopen jaren hebben wij een enorm netwerk opgebouwd binnen de Nederlandse horeca. Niet iedereen wil werken als zzp'er of uitzendkracht. Nog steeds zoeken veel mensen vastigheid bij een goede werkgever. Wij helpen dus graag mee om de connectie te leggen tussen deze mensen en jouw bedrijf.

 

Recruitment voor vast personeel zien wij als extra service buiten onze dagelijkse business en daarom zijn onze overname fees ook een stuk lager dan gebruikelijk. Wij rekenen een vaste overname fee van 12% van het jaarsalaris waarvoor de kandidaat tekent.Omdat werving en selectie niet onze core business is en onze fee enorm laag is werken wij niet met garanties of proefperiodes. Mocht er twijfel zijn of is een proefperiode gewenst kan dit via ons uitzendbureau ingericht worden.

bottom of page